Hej och Välkommen till Häst & Grönsaksbonden

Adress: Gansta 725 96 Västerås  |  Tel: 070-672 16 38  |  Mail: hastochgronsaksbonden@yahoo.se

Närproducerade med kärlek och i samspel med naturen, på naturens villkor!

 

Här försöker jag tillhandahålla ett uppdaterat utbud av vad som går att handla just nu, vilket varierar över säsongerna. Vill du handla grönsaker kan du nå mig på 070-672 16 38, eller så mailar du mig på hastochgronsaksbonden@yahoo.se. Du hittar även mina grönsaker under säsong på Vallby Friluftsmuseum i Västerås och Bondens Marknad i Stockholm (Tessinparken) och Uppsala.

Vi värnar om naturen i allt vi gör. Att lämna ett så litet avtryck i naturen är ett av mina ledord. Med hjälp av häst minimeras miljöpåverkan och den naturliga balansen och mångfalden bevaras.

Copyright © 2019 Häst & Grönsaksbonden AB | Designad av Foodla